ArboGo

ArboGo

ArboGo adviseert sinds 1995 haar klanten op het gebied van arbo omstandigheden en  arbeidsdeskundige vraagstukken bij langdurig verzuim.

Organisatie
ArboGo BV bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot een typische netwerkorganisatie, een concept dat steeds meer gewoon is. Vast personeel speelt bij ons geen belangrijke rol. Een netwerk van deskundige en betrouwbare professionals en adviseurs des te meer. Daarbij gaan wij niet over een nacht ijs.

Samenwerking
Wij werken uitsluitend samen met andere deskundigen die ruimschoots de sporen in hun professie hebben verdiend. Wij letten niet alleen op deskundigheid, vakkundigheid en kwaliteit. Ook innovatie en het nakomen van afspraken zijn zeer belangrijke aspecten waarop geselecteerd wordt. Onze klanten kunnen wij dan ook al jarenlang betrouwbaar faciliteren in het leveren en onderhouden van beproefde softwareapplicaties en het geven van degelijk en duurzaam deskundig advies.

Klanten
Onze klanten zijn zeer divers en te vinden in verschillende branches zoals retail, zakelijke dienstverlening, horeca, onderwijs en overheid.